طرز تهیه:
• سیبزمینی بزرگ: 3 عدد
• شیر کم چرب: نصف پیمانه
• پنیر خامهای: نصف پیمانه یا 113 گرم
• پنیر چدار: یک پیمانه سرخالی
• پیاز ریز خرد شده: یک چهارم پیمانه
• نمک: یک چهارم قاشق چایخوری
• فلفل: یک چهارم قاشق چایخوری
• اسفناج خرد شده و آب گرفته: یک و نیم پیمانه
• پیازچه خرد شده: اختیاری
طرز تهیه:
• فر را از پیش روی درجه 400 گرم کنید.
• با استفاده از چنگال روی سیبزمینیها چند شیار ایجاد کرده و آنها را درون فر، روی درجه 400 به مدت یک ساعت و پانزده دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند، حرارت دهید.
• هر سیبزمینی را از طول به دو قسمت تقسیم کرده و درون آنها را تا حدی که فقط نیم سانتیمتر از گوشت آنها باقی بماند خالی کنید. با استفاده از دستگاه غذاساز سیبزمینیهای بیرون آورده شده را به صورت پوره درآورید.
• درون کاسه بزرگی، شیر و پنیر خامهای را با استفاده از همزن خوب با هم مخلوط کنید. سیبزمینیهای پوره شده، یک پیمانه پنیر چدار، نمک و پیاز، فلفل و اسفناج را به ظرف اضافه کرده و خوب آنها را هم بزنید.
• با قاشق درون پوست سیبزمینیها را از مخلوط آماده شده پر کرده و روی هر کدام از نیمههای پوست سیبزمینی را با پنیر چدار بپوشانید.
• سیبزمینیهای شکم پر را درون فر با درجه 400 به مدت 15 دقیقه حرارت دهید.
• در صورت تمایل روی هر کدام از نیمهها را با پیازچه خرد شده تزیین کنید.
http://www.myrecipes.com